Welke koffer of tas past het beste bij welk uitje?

25-09-2016 - Roxanne

Ga jij een weekendje je weg of ga je op vakantie en weet je niet wat voor soort koffer je het beste mee kunt nemen? In dit artikel laten wij je weten wat de goede koffer is voor bij het gekozen uitje!

1. Weekendje weg

Ga jij een weekendje weg? Dan zou een kleine trolley heel goed van pas komen. Een kleine trolley is makkelijk om onderweg mee te nemen en hoef je verder niet te tillen. Deze trolley van suitsuit is voorzien van allerlei aparte koffer vakken zodat je jouw spullen geordend op kunt bergen! Vind je een koffer lastig om mee te nemen en heb je liever een tas? Dan is deze weekendtas van kiomi een goede keuze!

2. Kamperen

Ga je kamperen? Dan ben je vast op zoek naar een stevige tas die je gemakkelijk kunt vervoeren. Je kunt dan het beste kiezen voor een grote weekendtas of een grote reis rugzak. In beide tassen kun je veel spullen kwijt in verschillende vakken. Daarnaast zullen je spullen goed beschermd worden tegen allerlei weersomstandigheden. Ga voor een echte backpack van The North Face of een simpele weekendtas van Herschel.

 

3. Midweek

Bij een midweek vakantie is het vaak lastig te zeggen wat voor koffer je mee wilt nemen. Het ligt er ook aan hoeveel bagage je mee kunt nemen naar de desbetreffende bestemming. Als je weinig bagage mee kunt nemen of gewoon niet meer mee wilt nemen dan is een kleinetrolley een goede keuze. Is het mogelijk om meer bagage mee te nemen dan kun je ook kiezen voor een middelgrote koffer.

4. Lange vakantie

Als je van plan bent om langer dan een week op vakantie te gaan dan is het toch wel fijn om wat extra dingen in te kunnen pakken. Vaak wil je dan extra handdoeken en extra schone kleding meenemen. Al deze bagage neemt natuurlijk veel ruimte in beslag en daarom is de beste keuze dan ook een grote koffer. De koffers hieronder zijn twee grote koffers die goede bescherming bieden voor de bagage die je mee wilt nemen!

 

5. Soorten handbagage

Naast een normaal bagage item is het ook altijd fijn om de juiste handbagage uit te zoeken. Kies voor een item met veel ruimte zodat je lekker veel essentials mee kunt nemen. Naast veel ruimte is het ook belangrijk dat je de spullen die je nodig hebt makkelijk kunt vinden en snel kunt pakken. Kies voor een kleine trolley, een grote rugzak of een shopper!

Reageer op dit bericht